facebook-icon kl

Jachthaven

Onze ruim opgezette jachthaven is al ruim 75 jaar een begrip in Loosdrecht. Zij staat vooral bekend om haar karakteristieke uitstraling , informele gemoedelijke sfeer en is gunstig gelegen direct aan de eerste plas.

De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in de infrastructuur en inmiddels is de haven van bijna alle gemakken voorzien die de moderne watersporter mag verwachten. Wij hebben onder andere ; nette hardhouten steigers met goede stroomvoorziening en waterpunten door de hele haven. Ook hebben wij een ruime parkeergelegenheid.

U kunt bij ons voor zowel zomer als winterstalling terecht. Tevens beschikken wij over een aantal overdekte ligplaatsen. In de winterstalling is er de keuze tussen droge stalling op de wal of in één van de twee stalling loodsen, u kunt er uiteraard ook voor kiezen de boot gewoon buiten in het water te laten overwinteren of in één van de waterloodsen. Wij beschikken over een twaalf ton botenlift.

Wij hanteren scherpe en concurrerende tarieven ten opzichte van andere jachthavens. Wilt u weten wat de kosten voor u boot zijn bij ons neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Jachthaven
  • Agenda

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend
  • Boot reserveren?